Nyitvatartással és szállítással kapcsolatos tudnivalók!

Tisztelt vásárolóink!

Az alábbi cikkben tájékoztatni szeretnénk Önöket az áruházunkkal kapcsolatos változásokról.

 

Nyitvatartás:

Ahogy a közösségi oldalon tájékoztattuk vásárlóinkat és ismerőseinket – a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről szóló 46/2020.-as Kormány rendelet értelmében -, a kertészet nyitvatartása megváltozott.

A továbbiakban a kertészet hétköznaponként délelőtt 9:00-tól, délután 15:00-ig tart nyitva. A hétvégén, szombatonként délelőtt 9:00-től, délután 13:00-ig. Vasárnap zárva vagyunk.

 

Webshop:

A webshopunk továbbra is 24/7 üzemel, ahol lehetőség van házhoz szállítással (utánvétes), illetve személyes átvétel opcióval is vásárolni. Míg előbbinél a továbbra is futárcéggel (ezáltal a futárcég által megadott korlátok között, azaz ha a futárcég is csak adott időszakban vállal kiszállítást, akkor mi is ahhoz alkalmazkodunk) szállíttatunk, a személyes átvételre lehetőség van a nyitvatartási időn túl is.  Ez az alábbi formában zajlik:

1, Ön megrendeli a webshopon keresztül a terméket

2, Mi felvesszük rendelését, erről e-mailben értesítjük. Amennyiben szükséges telefonon is egyeztetünk.

3, Összekészítjük a csomagját és e-mailben értesítjük, hogy csomagja elkészült, majd egyeztetünk időpontot arról, hogy mikor tudja személyesen átvenni a rendelését a kertészet előtt.

 

Figyelem!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a megnövekedett rendelési számok, illetve a futárcégek korlátai miatt, a szállítási idő némileg nőhet.

 

Egyéb rendelési tudnivalók:

Felhívjuk vásárolóink figyelmét, hogy a szabadgyökerű gyümölcstermő növényeket (gyümölcsfa, szőlő, bogyós gyümölcsök)
Április elejéig tudjuk csomagolni és szállítani, mivel a megkezdett virágzás miatt már nem sokáig van lehetősünk kitermelésükre.
Konténeres dísznövényeinket továbbra is tudjuk szállítani. Hamarosan új dísznövények is felkerülnek a webshop-ba.

 

 

Nyitvatartásunk a veszélyhelyzetre való tekintettel átmenetileg így módosul. Amennyiben bármely változás történik, arról a közösségi oldalunkon, illetve itt a webshop-on tudnak Vásárlóink tájékozódni. Megértésüket köszönjük.

Mindenki vigyázzon magára és segítsük egymást!

Cédrus Csemete Kertészet Team

Ajánlott cikkek