Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi irányelvek

Eladó, szolgáltató adatai:

Név: Pámer és Társa Kertészeti Kereskedelmi Kft.
Cím: 7030 Paks, Széchenyi tér 3.
Tel.: 0620/2240070, 0620/2225995
Internet: www.cedruskerteszet.hu
Adószám: 11285706-2-17 Cégjegyzék szám: 17-09-002084
Bankszámla szám: Hungária Takarék 70600047-11066231
E-mail cím: cedruscsemetekerteszet@gmail.com, cedruskerteszet@citromail.hu

Az oldalunk hivatalos nyelve magyar, pénzneme magyar forint (HUF) Oldalunk tartalmáért minden jogot fenntartunk, a tartalom másolása, jogosulatlan felhasználása nem engedélyezett.

Ha vásárolni szeretne a Cédruskertészet webáruházon keresztül, az alábbiakat ajánljuk figyelmébe:

 

Adatvédelmi nyilatkozat:

A  szolgáltató Pámer és Társa Kft kijelenti, hogy a webáruház működése során megszerzett
adatokat a mindenkor hatályos jogszabályok szerint kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII.tv rendelkezéseire.
A tudomására jutott valamennyi adatot bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki, csak az érintett személy hozzájárulásával. Csak olyan adatot kezelünk, ami a szolgáltatás teljesítéséhez feltétlenül szükséges. Ez alapján az áruház a vevő által megadott adatokat, kizárólag a vásárlás menete során használja, a postázás, számlázás érdekében.
Név, lakcím, e-mail adatait nyilvántartjuk mindaddig, amíg Ön írásban nem kéri annak törlését.
 

Általános szerződési feltételek:

 
Magánszemélyként nem kell regisztrálnia oldalunkon. Céges vásárlók, kertépítők esetén regisztráció szükséges.
 
Vásárlás a webáruházon keresztül lehetséges. (Amennyiben az technikai hibák miatt nem működik, e-mailben is leadhatja megrendelését.) Kérjük, hogy elérhetőségét (e-mail, telefonszám) mindig pontosan adja meg, arra az esetre, ha egyeztetés szükséges. Amennyiben rendelését módosítani szeretné, azt csak írásban fogadjuk el, a tévedések elkerülése érdekében. A megrendelés lemondását írásban kérjük e-mail címünkre, amennyiben még nem adtuk postára a küldeményt, ezt minden gond nélkül megteheti. Ez ügyben  mindenképpen keressen telefonon minket. Felhívjuk figyelmét hogy a  szerződéstől való 14 napos elállási jog élelmiszerekre, élő növényekre – mivel itt élő növényről van szó, nem áll fenn.
 
Hibás teljesítés esetén – pl. tévedésből nem azt a növényt küldtük, amit kért – a vételárat visszafizetjük, amennyiben a hibás árut visszaküldi címünkre. Kérheti ilyen esetben a termék kicserélését, amit saját költségünkön teljesítünk.  Kérjük, ez esetben keressen bennünket telefonon, egyeztetés céljából. Eredési garanciát nem vállalunk növényeinkre, csak abban az esetben, ha cégünk, vagy általunk ajánlott kertépítő ülteti be.
 Megrendeléséről webáruházunk 24-48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. A csomag feladásáról és várható érkezéséről értesítést küldünk. Kérjük, a megbeszélt időpontra gondoskodjon arról, hogy a növényt Ön, vagy megbízottja átvegye. Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy, és még egyszer megkísérli a kézbesítést. Amennyiben ismét sikertelen, az áru visszakerül telephelyünkre, ahol bekerül a többi  értékesítendő áru közé.
Vitás esetben a Tolna megyei Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető Testülete jár el.
 Címe 7100 Szekszárd, Arany János utca 23-25, tel: 74/411-661
                                                                                       fax: 74/411-456
                                                                                       email: kamara@tmkik.hu
 
A honlapunkon lévő képek illusztrációk, a növényt teljes, kifejlett állapotában mutatják be. Az évszaknak megfelelően a növény másként néz ki, esetleg szakszerű, esedékes metszés miatt tűnik kisebbnek, vagy az őszi lombhullás miatt tér el a képen lévő állapottól.
Növényeinket minden esetben egészségesen, eredésre képes állapotban, gondosan csomagolva postázzuk.
A megrendelt növényről minden esetben számlát állítunk ki, azt kérjük, keresse a csomagban!
Szállítás során kisebb sérülések előfordulhatnak, pl. leeső levél, ág gyűrődése – ez azonban a növény életképességét nem befolyásolja.

A csomagok  szállítását a GLS Futárszolgálat végzi. A csomagokat a hét első felében – legkésőbb szerdáig feladjuk, hogy hétvége előtt kiszállításra kerüljenek. Fizetés utánvéttel történik a csomag átvételekor. Kérjük, ne utaljon pénzt bankszámlára, előre egyeztetés nélkül!

Minimális rendelési érték 4000.-Ft.

Növényeink kertészetünkben is megvásárolhatók személyesen, ahol esetleg nagyobb szín- és méretválasztékból válogathat, amit a webes felületen nem mindig tudunk követni.
Növényeink egy része nem kerül fel a webáruházba, az állandó készletváltozás miatt.
Törékeny árut- kaspót, cserép edényt nem postázunk.
Szállítási költség egységesen 4000Ft csomagonként:
     Sajnos az utóbbi időben a csomagküldő szolgáltatónk KOMOLY áremelést hajtott végre! Emellett a csomagolóanyagok árai is jelentősen megemelkedtek! Ezeket a többletköltségeket nem tudjuk teljes egészében átvállalni, ezért mi is kénytelenek vagyunk a küldési díjakat emelni!
 
Ennél nagyobb értékű küldemény általában nem egy csomagba kerül. Csomagolás során törekedünk a legpraktikusabban útnak indítani a növényeket,  megkímélve Önöket a felesleges kiadástól. Nagyméretű növényeket nem postázunk. Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy az Ön által megadott címen, telefonon lehet egyeztetni a következő kézbesítés időpontjáról.

Kérjük, hétvége előtt vegye át a növényt, ne maradjon hosszú ideig becsomagolva a növény!

Kérjük, hogy a csomagot átvételekor bontsa ki, ellenőrizze annak tartalmát!
Szükség esetén öntözze a növényt az elültetésig!

 

A növények mérete  nem mindig a növény magasságát jelenti, terülő, kúszó növények esetén a szélességét tüntetjük fel. Mivel készletünk állandóan változik, igyekszünk a méret, szín változást napra készen követni honlapunkon.  A webáruház adataiban történő  változtatások jogát fenntartjuk – ez lehet szín, méret, ár változása.
A megrendelt áru a teljes vételár és szállítási költség kifizetéséig a Pámer és Társa Kft tulajdonában marad.
 
Webáruházunktól történő vásárlása rögzítése előtt minden esetben olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket. Vásárlásának rögzítésével elfogadja és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti azokat, amit az erre felkínált négyzetben be kell jelölnie. Enélkül  rendelését a program nem rögzíti, köztünk szerződés nem jöhet létre.
 
Továbbiakban kellemes nézelődést, vásárlást kívánunk! Reméljük, a tőlünk megvásárolt növényekben sokáig örömét leli majd.
Egyes növénycsoportok gondozásával kapcsolatban útmutatókat, tájékoztatókat teszünk közzé blogunkban, amit a főoldalon fog majd megtalálni. Érdemes nyomon követnie a későbbiekben.