Készülünk a tavaszra/ tavaszi növény előrendelési lehetőség!

Gazdag Erzsi: Itt a tavasz

Itt a tavasz, tudod-e?
leheletét érzed-e?
Virágszájjal rád nevet
virágszagú kikelet.

Rád füttyent egy bokorból,
füttyös madár torokból.
Rügyes ággal meglegyint
s érzed, tavasz van megint.

A február ugyan még nem a tavasz, viszont első hírnökeivel már találkozhatunk. A korai virágok már február közepétől/végétől jelzik a kikelet közeledtét. A hosszú, hideg, sötét téli hónapok után a tavasz új életet lehel a természetbe. A nappalok hosszabbodnak, kinyílnak az első virágok, a fák és bokrok új hajtásokat hoznak, és a téli álmukból ébredő állatok is előbújnak.

Ahogy a természet is évről évre megújul, úgy próbálunk mi is minden évben megújulni és újabb növényeket, növénykülönlegességeket elérhetővé tenni. Az idei évre is készülünk és rengeteg tervünk van. Elsősorban szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy aki nagyobb mennyiségű növényt szeretne rendelni tavaszra, már akár most leadhatja rendelését a kertészetben és első árubeszerzési körben próbáljuk is teljesíteni. Részletek telefonon vagy a kertészetben a helyszínen.

A webshopba továbbra is lehet rendeléseket leadni, amint enyhül az idő (február közepe – vége) telefonos egyeztetés után elkezdjük a rendeléseket összecsomagolni és kiküldeni.

 

Ajánlott cikkek